Save the date: 21 mei feest bij OKV´71!

Het is alweer 5 jaar geleden dat velen van ons in het zonnetje op het activiteitenterrein op Groenendaal het 40-jarig lustrum van OKV’71 vierden. Tijdens een zonnige dag, met diverse spelletjes voor jong en oud en onder het genot van een drankje, met elkaar terugkijkend op de sportieve jaren bij OKV’71. Met als afsluiting een gezellig feest.

Nu is het alweer 45 jaar geleden dat OKV’71 als zelfstandige volleybalvereniging is opgericht. Na 45 jaar is OKV’71 (nog steeds) de mooiste volleybalvereniging in de regio. We hebben op dit moment 180 leden, jong en oud, waar we trots op kunnen zijn!

Op zaterdag 21 mei 2016 vieren we ons jubileum met een actief en vermakelijk programma voor leden én oud-leden. En gaan we er, net als 5 jaar geleden, met z’n allen weer een feestelijke dag van maken!Savethedate_2016_website

Voor de jeugd is er weer een actief en gezellig ochtendprogramma en voor de senioren is er een vermakelijk middagprogramma. Aansluitend wordt de feestdag afgesloten met een barbecue in de sportbar Harmelen.

Vanaf 19 april kun je je aanmelden voor de diverse programmaonderdelen, maar zet 21 mei nu alvast in de agenda!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *